Forside

Fra Coding Pirates Wiki
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen til Coding Pirates Wiki

I denne wiki, bor der materiale, som de frivillige i Coding Pirates bruger, bl.a. til undervisning, og i mange tilfælde har udviklet.

Vi er en forening, som lærer børn og unge om at være kreative med IT - noget der bliver mere og mere vigtigt at vide noget om i en verden der er digitaliseret i stor grad, og hvor der også i fremtiden kommer til at være mere udvikling indenfor bl.a. AI.

Lyst til at være med?

Hvis du vil være med på holdet, søger vi altid flere frivillige. Der er helt sikkert en afdeling nær dig, som kan bruge dig som frivillig. Og du kan læse mere om at blive frivillig her.

Som frivillig er du med til at lære børn om den teknologi, som vi alle sammen bruger, og er begejstret over. Vi har nogle glade og begejstrede børn og unge mennesker, som elsker at komme og udforske den tekniske verden sammen med os hver uge.

Er du forælder?

Hvis du er en forælder til en eller flere børn, kan du besøge medlemssystemet - et system nogle af de frivillige i Coding Pirates (medlemssystemgruppen) står bag. Nogle afdelinger kan du komme direkte ind i, mens du i andre afdelinger skal stå på venteliste først.

Nogle steder - især i hovedstadsområdet - har vi desværre lange ventelister. Vi gør hvad vi kan for at kunne tilbyde en plads så hurtigt som muligt, men det kan være en god ide at skrive sig på de afdelinger man kan nå til, da nogle afdelinger kan nå at tage et barn ind hurtigere end andre afdelinger.

I medlemssystemet kan du skrive dit barn på venteliste, tjekke status/plads på opskrivningen og tilmelde dig eller dit barn til arrangementer, foreningsmedlemskaber, sæsonaktivitetr eller støttemedlemskaber.

Har du brug for hjælp ?

Har du brug for noget generel hjælp til at oprette / redigere sider med formattering, billeder, tabeller etc, så se venligst denne side: MediaWiki Hjælp:Indhold

Derudover har vi følgende slack kanaler her i Coding Pirates, som relaterer sig til wiki'en:

  • #wiki-support : Her kan du stille spørgsmål til hvordan du bruger denne wiki
  • #wiki-udvikling: Her snakker / skriver vi om hvordan Wiki kan udvikle sig

Teknologi, værktøj og sprog